Har ditt företag ett stort antal broschyrer, tidningar eller andra typer av trycksaker som ni vill presentera för era kunder och besökare? Om så är fallet kan det vara en bra idé att klicka hem bra akrylställ & plexiställ online. Läs vidare för att få reda på vad du bör tänka på när du gör detta!

Att tänka på när du ska köpa akrylställ & plexiställ online

Det finns flera olika saker som du bör tänka på när du ska köpa akrylställ & plexiställ online. Till exempel behöver du fundera över:

  • storleken på dina broschyrer och övriga trycksaker
  • hur pass synliga trycksakerna ska vara
  • vilket material ställen ska vara tillverkade i
  • var i lokalen ställen ska placeras ut
  • hur pass tunga ställen som mest får vara.

Det finns flera olika varianter av dessa ställ att välja mellan

När det kommer till de akrylställ & plexiställ online som finns att klicka hem bör du tänka till lite innan du gör ditt val. Det finns nämligen flera olika varianter av dessa ställ för dig att välja mellan. Du kan till exempel välja att köpa in:

  • Ställ som placeras på ett bord. De ställ som är tänkta att placeras på bord är generellt sett lite mindre i storleken. Därmed rymmer de inte fullt lika många broschyrer eller tidningar. Men de är utmärkta att ställa fram på till exempel en receptionsdisk eller liknande.
  • Ställ som hängs upp på en vägg. Du kan även välja att satsa på en väggmonterad variant. De ställer som är tänkt att hängas upp på en vägg kan vara antingen större eller mindre. Ju större de trycksaker som ska placeras i stället är desto större modell bör du naturligtvis välja. Denna variant kan vara en bra lösning om du helt enkelt inte har tillgänglig golvyta eller bordsyta för någon av de övriga varianterna.
  • Fristående ställ. Precis som namnet antyder är dessa ställ fristående och står utplacerade rakt upp och ner på golvet. Dessa kan vara ett bra val om du har en hel del trycksaker som du vill kunna visa upp för dina kunder. Därmed lämpar sig denna variant väl för receptioner, utställningar, hotell, restauranger och liknande lokaler.