Vardagslivet kan för många vara överväldigande med såväl arbete och studier som barn, fritidsintressen och tid för umgänge. Att dessutom behöva hålla hemmet rent kan rentav vara droppen innan stressen blir för mycket. Creative lokalvård är en städfirma i Jönköping som kan hjälpa dig med en stor del av vardagssysslorna, att hålla hemmet fint, fräscht och städat.

En skicklig städfirma i Jönköping är något en privatperson inte ens ska behöva tänka på. Du ska bara kunna komma hem efter jobbet och mötas av ett väldoftande och skinande rent hem. Men vad kan egentligen en städfirma göra? Svaret är i stort sett allt som har med städning att göra. Alla har olika behov, vissa kanske lägger större vikt vid att hemmet ska vara dammfritt. Då kan en städfirma se till att damma av alla lister, dörrar, lådor och skåp. För andra är ljusinsläppet det viktigaste, då går det att se till att städfirman även utför fönsterputsning. Det bästa sättet är att kontakta din städfirma i Jönköping och berätta om vilka behov och önskemål du har. De flesta professionella företag skräddarsyr och anpassar lösningar efter varje kund.

Förmånligt med städfirma i Jönköping om du använder RUT

Förr i tiden förknippade man ofta hemstädning som en lyxig service endast för de välbärgade. Idag är det verkligen inte så. Tack vare införandet av RUT-avdraget kan privatpersoner idag få ett betydligt lägre pris för hushållsnära tjänster. Avdraget ger en prisreducering på 50 % på upp till 50 000 kronor per person och år.

En städfirma hjälper bland annat till med:

  • Det vardagliga plocket, att städa i ordning och ställa saker på rätt plats
  • Att damma av ytor, lister, dörrhandtag och möbler
  • Dammsugning och golvmoppning
  • Fönsterputsning
  • Badrumsrengöring
  • Rengöring av vitvaror

Och kan såklart även anpassa sig om du skulle ha andra behov. Vanligtvis kan en flyttfirma i Jönköping komma på valda dagar och mellan vissa tider som passar dig bäst. Det smidigaste brukar vara att firman städar under de timmar som du exempelvis är på jobbet. Då kan du njuta av ett rent hem när du väl kommer hem. Oavsett om du endast vill ha hjälp någon gång i månaden eller varje vecka, kan flyttfirmor vanligtvis erbjuda en lösning som passar varje kund.