Teknikhallen.se presenterar sin verksamhet med att vara en av de ledande E-butikerna i Sverige inom mobiltillbehör. Företaget startades 2013 av två bröder som hade en dröm om att starta en E-butik. Valet föll på mobiltillbehör och städskrubben i hemmet blev första lagret. Sedan dess har butiken vuxit kraftigt och det dröjde inte länge förrän städskrubben blev utbytt till ett större, och mer ordentligt lager. År 2021 bestod företaget av ett större lager, kontorslokaler samt över 15 000 olika produkter i utbudet.

Varför handla via Teknikhallen.se?

Följande fördelar nämner företaget på sin hemsida, Teknikhallen.se.

 • Sortimentet
  Med ett av Sveriges bästa sortiment av tillbehör till mobiler och surfplattor kan företaget möta behovet hos de flesta kunder. I utbudet finns allt från de mer kända märkena till lite billigare och mer okända märken.
 • Enkelt att hitta
  Med en avancerad sökfunktion (se högst upp på Teknikhallen.se) kan kategorier och produkter extremt enkelt hittas.
 • Fri frakt vid order över 299 kr
  Alla ordrar som läggs före 16:00 skickas iväg samma dag. Väldigt många kunder utnyttjar även möjligheten att få fri frakt genom att beställa varor för minst 299 kr.
 • Lång erfarenhet
  Teknikhallen grundades 2013 vilket innebär att bröderna idag har mycket lång erfarenhet av branschen. Kompetent personal är en nyckel för att kunna svara på frågor och hitta lösningar.
 • 30 Dagars returrätt
  Den som inte är nöjd med sin vara, eller vill byta av annan anledning, har 30 dagar på sig att göra detta. Över julhelgen brukar de ha längre returrätt så att kunderna kan köpa julklappar i god tid före julafton och ändå ha tid kvar till eventuellt byte några dagar in på det nya året.

Främst tillbehör till mobiler och surfplattor men…

När företaget grundades var det primärt fokus på tillbehör till mobiler och surfplattor. Detta fokus har de visserligen haft sedan dess men utbudet har ändå breddats något. Idag hittas även kategorierna ”Hälsa” samt ”Hem & Fritid”. Under dessa hittas produkter som exempelvis reflexvästar, massagepistoler och lampor. Detta är däremot enbart ett mindre utbud och i det stora hela en mycket liten del av företagets hela utbud.

Följ via social media

Utöver att läsa på Teknikhallen.se går det att läsa om företaget på Instagram och Facebook. Länkar till dess sociala kanaler nås längst ner på företaget hemsida.