Förslag för teambuilding i Stockholm

Teambuilding har blivit ett viktigt och återkommande inslag för många företag. Det är roligt samtidigt som det tjänar ett syfte – att göra gruppen starkare och mer sammansvetsad. Har man redan arrangerat ett par teambuildings kan det var svårt att komma på något nytt år efter år. Här följer därför några bra förslag för teambuilding i Stockholm.

Laga mat tillsammans

Att samsas i ett kök kan vara både svårt och roligt. Det blir en utmaning att komma överens men det kommer garanterat att bjudas på skratt och skoj också. Och kanske främst av allt – för att lyckat resultat krävs samarbete. Någon behöver agera ”kökschef” och delegera ut arbetsuppgifter och se till att alla delar av matlagningen är synkade. Resten av gruppen behöver samsas om utrymmen och redskap.

I Stockholm finns denna aktivitet, som passar utmärkt för teambuilding, att köpa från olika eventföretag. Ofta lagas då maten tillsammans med en kock, vilket dessutom gör det hela till en liten hemkunskapslektion. Givetvis kan man kopiera konceptet och hålla till hemma och någon istället, om man inte vill betala dyra pengar för aktiviteten.

Klassikern femkamp

Även femkamp går att köpa som aktivitet på flera håll i Stockholm lika väl som att det går att fixa själv. Kanske på chefens gräsmatta eller utanför företaget? Man kan även hitta på femkampsaktiviteter som passar inomhus, om vädret är dåligt. Femkamp är en riktigt klassiker när det kommer till teambuilding och om gruppen delas in i lag och får tävla mot varandra brukar man få se sidor man kanske inte sett tidigare. Roligt!

Tips på roliga aktiviteter till femkampen:

  • Säckhoppning
  • Dragkamp
  • Kubbstafett
  • Corn Hole
  • Yxkastning

På nätet finns massor med roliga förslag på aktiviteter som passar under en femkamp, både välkända och nya och ”moderna” utmaningar och lekar.

Arrangera teambuilding i Stockholm – ta hjälp

Så som det nämnts tidigare i texten finns många företag i Stockholm som arbetar med just teambuilding och aktiviteter för företag. Här kan man få hjälp att plocka ut ett skräddarsytt alternativ som passar för både gruppen och plånboken.

Känner man att man saknar både tid och fantasi för att planera in aktiviteter själv kan detta vara ett bra alternativ. Det kan dessutom vara roligt att göra något annorlunda, så som att åka RIB-båt eller något annat häftigt.