Fasaden på din bostad är en viktig del av huset och sätter på många sätt tonen för resten av byggnaden. Husets fasad är också en viktig faktor som påverkar bostadens energieffektivitet. Denna anledning och ytterligare skäl gör att många svenskar varje år får för sig att renovera sina fasader. Här berättar vi varför detta är en god idé och tipsar om en expert på området.

Innan vi går vidare vill vi bara nämna att det kan finnas många orsaker till att du vill renovera din fasad. Den kan till exempel vara gammal och sliten eller ha skadats på något sätt. Eller så kanske du håller på att bygga ut huset eller har tänkt sälja detsamma. Att då ge fasaden lite extra omtanke är en viktig investering som ofta ger en god avkastning. Dessutom kan du som sagt öka energieffektiviteten och gynnas på flera andra sätt.

Med det sagt hoppar vi nu vidare och berättar varför du bör överlåta detta arbete till proffs på området!

Skäl att låta Lisana Bygg och Badrum renovera din fasad

Det finns många goda skäl att låta Lisana Bygg och Badrum sköta renoveringen av din fasad. Två exempel på dessa är att:

  • De är proffs på fasadrenoveringar. Lisana är specialister på att renovera fasader av olika slag. De har en gedigen erfarenhet av att utföra arbeten på såväl plåtfasader som på de av puts eller trä. Detta är bland annat en viktig del av en totalrenovering – att byta ut gammalt undermaterial och att isolera fastigheten. Så det är en underdrift att säga att de vet vad de gör!
  • Arbetet kan öka värdet på ditt hem. En annan fördel med att kalla in Lisana Bygg och Badrum för att renovera fasaden är den potentiella värdeökningen. En renoverad fasad kan nämligen öka värdet på din fastighet, och det ganska drastiskt! För när det är dags att sälja fastigheten är detta en viktig faktor som potentiella köpare tittar på. Därför är det i regel en god investering att låta renovera fasaden i god tid före försäljningen.