Varje dag möter du människor. Oavsett om det är planerade arbetsplatsträffar eller spontana möten på väg hem från jobbet. Hur påverkas du av dessa möten – och framförallt, hur påverkar du effekten av dessa möten? Välkommen in till Mötesbranchen.se som ställer frågorna kring arbetslivets möten – och även försöker besvara dem.

Intressanta nyheter från näringslivet

Nyheter om näringslivet som på ett eller annat sätt handlar om möten eller som kan vara intressanta för företag inom mötesbranschen. Allt från forskning inom mötesteknik till nya företag/tjänster på marknaden som underlättar och utvecklar de möten vi dagligen är med om.

Mötestrender

Hur, och inte minst var, vi möts förändras över tid. Men nya tekniska innovationer har tidigare gränser tagits bort för hur möten kan se ut. Det skapar nya förutsättningar, nya möjligheter och även helt nya möten.
En trend är även att mötestekniken blir allt mer utformad från ett holistiskt synsätt vilket skapar betydligt bättre resultat än tidigare mötestekniker. Det är bland annat dessa mötestrender som Mötesbranschen.se fångar upp och rapporterar om.

Insatta Skribenter

Utöver eget material skriver ett flertal skribenter regelbundet på Mötesbranschen.se. Det är personer som jobbar med möten dagligen men detta ur helt olika perspektiv. Följ exempelvis Göran Adlén, Marie W Schölin eller Johan Svensson.

Konferensanläggningar

Att åka på konferens handlar om att lägga fokus på en eller flera specifika arbetsuppgifter. Men lika mycket (eller mer?) handlar det om att skapa en mötesplats för de anställda. En möjlighet att skapa ett team som jobbar tillsammans mot samma mål. Med rätt konferensanläggning kan bägge dessa mål nås. Ett flertal konferensanläggningar presenteras och recenseras på Mötesbranschen.se

Inspirerande artiklar

”Lyssna på dina anställda”, ”Låt din inspireras som chef”, ”Tips från kända ledare” och ”Per Morbergs väg till miljonerna” är bara ett axplock av de artiklar som de senaste månaderna publicerats under temat ”Ledare”.
Med sex fokusområden som regelbundet uppdateras med inspirerande artiklar finns mycket att läsa oavsett om man är intresserad av hälsa och rekreation eller ledarskap och personlig utveckling.
Och mycket mer med fokus på möten….